پس از اکستنش ولیفت مژه و کاشت ناخن، یکی از تکنیکهای جذاب و دوستداشتنی در طراحی استایل بانوان خوش تیپ، ژلیش ناخن است.

ژلیش ناخن چیست؟
ژلیش ناخن، همان لاک کلاسیک است که با اکریلیکِ ژلمانند مخلوط شده، لاک موقت محسوب میشود و گاهی دوام و کارایی بیشتری از لاک دائمی دارد. اسم محصول لاک ژل GEL POLISH است که نام برند محصول بوده و عموم آن را ژلیش میخوانند. لاک ژلها معمولا در سه مرحله روی ناخن انجام میشوند: ژل بیس، ژل رنگی و تاپ ژل. لاک ژل برای ناخنهای طبیعی استفاده میشود، اما گاهی روی ناخنهای کاشت هم قابل استفاده خواهد بود.ژلیش ناخن یا لاک موقت که نباید با کاشت ناخن اشتباه شود، دارای مراحلی است که باید گامبهگام توسط یک آرایشگر ماهر با مواد یکبار مصرف باکیفیت انجام شود.

ژلیش ناخن به نسبت لاک معمولی، زمان و هزینه بیشتری میطلبد. در موقع شستن ظروف یا در معرض بودن دست با مواد شوینده، لاک معمولی سریع تغییر حالت میدهد اما ژلیش، مقاومت بیشتری نسبت به تغییر رنگ در مدت کوتاه دارد و ترکخوردگی آن از لاک معمولی کمتر است.
فرق ژلیش ناخن با کاشت ناخن
ژلیش ناخن با کاشت ناخن فرق دارد. در کاشت ناخن، موادی از جنس پلاستیک یا پودرهای فشردهشده روی ناخن شما قرار میگیرد و سبب بلندتر و ضخیمتر شدن ناخن میشود که معمولا طرح و رنگهای گوناگونی دارند تا این ترکیب مصنوعی، سبب ظاهر خوب ناخن شود.
درحالیکه در فرایند مانیکور ناخن با ژل (ژلیش ناخن)، از مواد ژلمانندی روی ناخنهای طبیعی شما استفاده میشود و هدف از آن، بلندتر نشاندادن ناخن نیست. در ژلیش ناخن، بر خلاف کاشت ناخن، باید از نور لامپهای ال ای دی یا اشعه ماوراءبنفش برای خشک شدن ژلیش استفاده کرد که این فرایند در کاشت ناخن، کاربردی ندارد.

ژلیش بهتر است یا لاک؟
پاسخی قطعی برای این سؤال وجود ندارد، چراکه علایق و انتظارات افراد برای طراحی استایل و مد متفاوت بوده است. ژلیش برای افرادی که خواهان لاک براق باکیفیت با قدرت پوشانندگی و جذب خوب هستند، توصیه میشود. همچنین، ژلیش ناخن معمولا برای خانمهای پرمشغله که فرصت رسیدگی مرتب به ناخنهایشان را ندارند، گزینه خوبی است.

لاک معمولی با استون پاک میشود، اما ژلیش را نمیتوان با استون پاک کرد. ژلیش معمولا ۲ تا ۳ هفته سالم میماند، ترک نمیخورد و سیاه نمیشود و این، به جنس و برند محصول بستگی دارد.
عوارض ژلیش ناخن
هر اقدام آرایشی، از لیفت ابرو و هایفو تا لیزر و اکستنشن مژه بدون عوارض نیست و نسبت به روشهای سنت، معایب خاص خود را دارد. ژلیش برای بانوانی که ناخنهای خیلی ضعیف و حساسی دارند، توصیه نمیشود. اگر خواهان این کار هستید، حتما با پزشک متخصص پوست خود مشورت کنید. در ژلیش، معمولا سطح ناخن بین ۴ تا ۵ لایه، با مواد مخصوص، کاور میشود و پس از قرارگیری دست داخل دستگاه، استحکام پیدا میکند. این امر باعث میشود که روی سطح ناخن شما لایهای قرار بگیرد. وجود این لایه هوارسانی به سطح پوست و ناخن را مختل کرده و استمرار در آن در بلندمدت، باعث مشکلات پوستی میشود.

در آخر باید اضافه کرد که ژلیش ناخن هم مثل هر کار زیبایی دیگر احتیاج به انتخاب فرد متخصص دارد تا شما را از عوارض احتمالی، محصول بد و روش کار بد در امان نگه دارد.
اما شما با زیب آنلاین می توانید به راحتی از خدمات ناخن کار منتخب خود را در خانه خودتان استفاده کنید.